Cos de cumparaturi

deocamdata este gol


Esantion parfumuri
Dana Rogoz

PACO RABANNE

Parfum Paco Rabanne | Paco Rabanne - este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri in lumea modei.A inceput prin a crea bijuterii pentru case ca Dior, Balenciaga sau Givenchy. Primele creatii Paco Rabanne au aparut in anul 1966 si s-au remarcat prin stilul extravagant dar mai ales prin alegerea de a folosi un material neconventional ca hartia, metalul sau plasticul. Printre altele a creat designul costumatiilor din filmul sci-fi Barbarella.

Parfumurile Paco Rabanne sunt intradevar ca si un "milionar", produse foarte apreciate, pastrand pozitii fruntase in preferintele consumatorilor. In anul 2005, la varsta de 72 de ani a prezentat la Moscova o colectie de desene personale ce imagineaza experienta de viata in viziunea creatorului.


Promotii, reduceri, noutati si preferinte direct pe e-mail
Completati adresa de e-mail


Alegeti parfumuri originale si cosmetice de lux ale celor mai vestite branduri internationale. Parfumurile ieftine si cosmetice marca Hugo Boss, Calvin Klein, Diesel sau Lancome sunt negresit pe AORO.RO.
Stim ca este confortabil si ieftin sa cumparati cosmetice si parfumuri de pe Internet pentru ca suntem inspirati chiar de Dumneavoastra - clientii nostri, astfel incat sistemul de a fost imbunatatit pe baza sugestiilor pe care ni le-ati facut. Nu conteaza daca alegeti sa cumparati produse cosmetice sau parfumuri originale ieftine direct de pe site, comandand prin email sau telefonic, totul este foarte usor, asa cum v-ati obisnuit deja.
Selectati parfumul favorit sau produsele cosmetice, puneti-le in cosul de cumparaturi si plasati comanda. Restul este datoria noastra si va vom convinge ca suntem intr-adevar profesionisti. Pe langa sortimentul larg de produse in stocul propriu, preturi extraordinare si simplitatea site-ului, va punem la dispozitie, in plus, cateva servicii extraordinare.
AORO.RO este foarte des gasit dupa cautarea "Parfumuri Auro", insa asta este o greseala. Numele site-ului nostru nu este Auro, ci AORO.RO