Numai produse originale

   Produsele pe care le poti cumpăra, le achiziţionăm numai de la producători/furnizori autorizaţi. Acest lucru face imposibil livrarea de bunuri de o calitate îndoielnică sau produse care nu sunt originale. Parfumurile, care se gasesc în oferta noastră, sunt achiziţionate de la aceeaşi producători care furnizează produsele în magazinele tradiţionale(din mall-uri sau centre comerciale).

   Acţionam pe acestă piaţă încă din 2004 şi în acest timp am deservit sute de mii de clienţi din toată Europa. În cazul în care noi am fi comercializat bunuri contrafăcute, acest aspect ar fi iesit la lumina cu mult timp în urmă. Cunoaştem implicaţiile unor astfel de practici: măsurile şi pedepsele aplicate de instituţiile statului, dar şi litigiile imediate cu producătorii.

   Ca o garanţie a calităţii produselor putem furniza, de asemenea, recomandările partenerilor nostri. Produsele noastre sunt furnizate către:

   • o serie de magazine fizice pe întreg teritoriul ţărilor în care activăm
   • în colaborare cu companiile aeriene pentru a vinde produsele noastre la bordul aeronavelor
   • putem livra redacţiilor(site-uri, reviste, radiouri si televiziuni) pentru a putea fi utilizate sub forma de cadouri la concursuri, etc.

   Fiind printre primii din clasament am devenit membri ai Asociaţiei pentru comerţul electronic APEK. Această organizaţie, care este implicată în dezvoltarea comerţului electronic în Cehia, este un certificat acordat numai pentru comercianţii care îndeplinesc criterii stricte. În cazul în care noi am fi comercializat produse contrafacute, acest certificat ne-ar fi fost anulat. Fiecare aplicanţie e-commerce este supusa unui audit aprofundat care implică efectuarea de achizitii anonime şi examinează calitatea produselor furnizate.

   Din 2006, am primit certificatul SAOP acordat de Oficiul pentru Protectia Consumatorilor din Cehia. Din anul 2008, avem, de asemenea un certificat de non-discriminare, acordat de Oficiul pentru Protectia Consumatorilor.

   De ce produsele noastre sunt atat de ieftine?

   Aceasta este o întrebare foarte frecventă şi legitimă în esenţă, dacă luăm în calcul că preţul nostru de vanzare este numai putin mai mare decât în cazul produselor contrafăcute. Suntem de asemenea constienţi că produsele noastre sunt în unele cazuri cu 70% mai mici decat cele practicate de magazinele locale, în condiţiile în care avem aceiaşi furnizori.

   Răspunsul este simplu. Spre deosebire de magazine locale, fizice, lucram cu marje de adaos mult mai mici. Noi nu trebuie să plătim chirii scumpe în mall-uri, centre comerciale, magazine, etc. Costurile de închiriere chiar şi pentru cele mai mici afaceri în astfel de locuri poate ajunge la cateva zeci de mii de euro pe luna. La aceasta trebuie adaugat faptul că, spre deosebire de alti comercianti volumul nostru anual este de peste 1.000.000 de parfumuri vandute la nivel de retea, prin urmare cumpărăm în cantităţi mult mai mari de la furnizori, beneficiind de preţuri de achiziţie foarte avantajoase.

   Datorită tuturor acestor aspecte suntem capabili să oferim preţuri pe care nu le veti găsi în altă parte.

   Vrei sa ne intrebi ceva? Scrie-ne.

   Sunt obligatorii campurile marcate cu asterix *.


   New me